Examine This Report on kjøpe brukt iphone

Wiki Article

"Som ny" betyr at telefonen er helt ny, Adult men at forseglingen har vært brutt. Den har blitt returnert fra en av de norske mobiloperatørene, som oftest fordi kunden har benyttet seg av angreretten. Leveres komplett i originalemballasje.

Rykter i siste liten hinter om at iPhone fifteen fileår et digert zoom-kamera og at Extremely-navnet diskuteres

Orders put by way of apple.com can only be delivered within the state or region of obtain. Visit the online retail store of the location in which you want your products delivered.

Mobil 30GB er mobilabonnementet for deg som er happy i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et need to for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Hos Returhuset finner du både helt nye og brukte telefoner fra Apple til svært rimelige priser. Her finner du renoverte mobiltelefoner med opptil 70% underneath ordinær pris, avhengig av tilstandsgraderingen til mobilen.

Hovedsensoren har selskap av en forbedret ultravidvinkel og en velkjent telelinse på 3x, noe som faktisk er en av de svakere sidene til check here denne mobiltelefonen.

De kan for eksempel ha noen mindre kosmetiske skader som en ripe eller bulk, og brukermanual fileølger ikke alltid med. Dersom male ikke bryr seg om produktet ser litt brukt ut kan gentleman fileå en skikkelig god deal!

Produktene er rangert basert på utseende. Teleoutlet sikrer at mobilen har greatestått en grundig kvalitetskontroll slik at mobilen fungerer som den skal.

Om modellen du vil ha ikke er tilgjengelig nå er det bare å følge med ettersom sortimentet varierer hele tiden. Mobilene som kommer inn er enten vanlige returer eller mobiler levert inn av diverse bytte-avtaler. 

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

iceUng 3GB er perfekt for alle below 29 år som synes det er fint med litt knowledge til å sjekke nettet når du er på farten. Du fileår 3GB facts i Norges nye mobilnett ice+

Pengene trekkes fra din tilknyttede konto i løpet av to bankdager etter at ordren er sendt.Kort Betal med valgfritt kort.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt facts fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Lag videoer med unik lydkvalitet, hold skarpere telefonsamtaler more than høyttaleren og se videoer og spill spill med en kinoaktig følelse.

Report this wiki page